Vägen till ett lyckligt liv

Vi i kunskapsgymnasiet är många elever som tränar och pluggar i skolan samtidigt. Men alla har olika inställningar till skolan och träning, vissa kanske tränar mer än vad dom pluggar och andra kanske tvärtom eller vissa kanske balanserar båda på samma nivå. Men jag kommer att intervjua en person som heter Cesar Gallindo som går i SA2B, detta är min klasskamrat och en nära vän som hade tid för en kort intervju. Cesar är en elev som lyckas med att hålla balansen mellan skolan och hans träning men ändå har han tid åt sina vänner och familj. Jag vill att ni kanske ska ta inspiration från Cesar som medans han tränar håller sina betyg uppe och har fortfarande tid att göra det han tycker är roligt med sina vänner.

Hur ser din passion ut till skolan?

Personligen tycker jag att skolan är något väldigt viktigt som är ett hjälpmedel för oss in i vuxenlivet. Skolan lär dig liksom mycket om disciplin, komma i tid och KGG lär dig mycket om eget ansvar för dina egna studier. Något som är väldigt positivt och lärorikt.

När det kommer till träningen då, hur är din passion där?

Jag har alltid varit en sportig människa och alltid gillat och träna, där är det även mycket disciplin, komma i tid till träningen, ge hundra, annars kan det bli så att någon annan kommer och tar din plats i laget.

Vad kan du ge för tips till folk som tränar och går i skolan samtidigt?

Jo, det jag kan ge för tips är att sov bra, mellan 8-10 timmar räknar jag som bra, ät ordentligt, på träningen ge alltid 100% och försök göra ett schema där du går igenom dag för dag när du kan träna och plugga osv.

Efter den här intervjun vill jag bara nå ut till er läsare och säga till er att skolan är viktig för er framtid, men följ alltid det ert hjärta säger till er, och vad drömmen säger. Försök bara hitta balansen mellan det som är viktigt/obligatorisk och det som är roligt så kommer du ha en väldigt rolig skolgång.

Skribent: Amadou  Jr Tandia

Foto: Amadou Jr Tandia  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *