Vad skulle du göra om du van en miljon på Lotto?

Tre miljonvinster på Lotto till Stockholm, Gnosjö och Kungsbacka - Svenska  Spel

Lott och lotteri är ett populärt spel i vårt samhälle och varje dag spelar miljontals människor världen över på dels papperslott dels online. Spelarna är både unga och vuxna och enligt Olsson, E från Chans att vinna på triss säljs det över 300 000 trisslotter dagligen bara i Sverige. Den billigaste lotten kostar 10 kronor och det finns lotter över 1000 kronor att handla om man är sugen på det. 

Jag köpte några trisslotter vid olika tillfällen som kostade 30 kronor styck. Första gången jag köpte en trisslott var under jullovet 2020 och jag bestämde mig för att skrapa lotten strax innan tolvslaget, närmare bestämt 23:59. Min tanke var kanske det nya året skulle föra med sig en extra dos av chans att vinna på min trisslott, men jag vann dessvärre inget. Några månader senare ville jag testa min lycka igen och jag köpte en 30 kronors trisslott igen och den här gången fick jag tre i rad vilket innebär 90 kronor i kassan. 

Sista vinnaren i år

Den sista vinnaren av trisslott för i år var en pensionerad man som inte ville ange sitt namn till Svenska spel. Trisslotten var inlämnad av ett gäng pensionerade män som hade satsat 100 kronor var och enligt Fondelius, L från Svenska spela har totalt 33 miljoner kronor under 2020 delats ut till lyckliga vinnare.

Den näst sista miljonvinnaren i år är en trebarnsmamma från Mjölby, Östergötland. Med vinsten kunde hon förverkliga drömmen om ett nytt hus. “Jag har rättat mina rader och sett att jag hade sju rätt, men jag kan inte tro på det än”, berättar den glada trebarnsmamman för Svenska spel. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *