Här får vinnarna sina priser

Kunskapsbladets tipsrunda nådde sitt slut för två veckor sedan och nu har vinnarna fått motta sina priser.

De glada vinnarna är Jacob, Mathilda, Emilia, Rebecca och Tilda. De alla tycker det är kul när det händer saker i skolan. Det stärker sammanhållningen. De var glatt överraskade att de vann.

Som första pris fick man två biobiljetter, samt två läkerolaskar. Andra pris fick en hel del godis, nämligen sex påsar gott och blandat. Som tredje pris fick man en kakburk och lite godis.

Jacob som kom på första plats gillar att gå på bio och uppskattar alla typer av filmer, men allra mest superhjältefilmer. Mathilda kom också etta, förvånande nog, säger hon, eftersom att hon inte ofta vinner tävlingar.

Emilia och Rebecca är överraskade över att ha kommit tvåa. Emilia kommer ge bort sitt godis, möjligtvis till påskkärringar, medan Rebecca ska ha en mysig fredagskväll och äta sitt godis själv.

Tredjepristagaren Tilda gjorde tipsrundan tillsammans med några kompisar. Den svåraste frågan att lösa var att komma in i en arena och räkna stolarna. Alla vinnarna uppskattade att tipsrundan fick en att gå runt i skolan. De hade något att göra under rast och lunch.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *