Fyra heta Champions League matcher

Vi närmar oss våren och då kickar fotbolls branschens prestige slutspel i Champions League igång där alla fotbollsspelare drömmer om att synas någon gång och där dom största lagen i hela Europa spelar i hopp om att segla hem den stora och spektakulära silverfärgade Champions league trofen. 

Nu när gruppspelet tog slut i höstas har dom 16 bästa lagen i Europa tagit sig vidare till slutspel och det är 8 av dom lagen som spelar nästa vecka den 18 februari samt den 19 februari Borussia Dortmund – Paris Saint Germain, Atletico Madrid – Liverpool, Atalanta – Valencia, Tottenham Hotspur – RB Leipzig. 

Det tyska laget Dortmund välkomnar PSG till deras hemmaarena Signal Iduna Park, matchen spelas den 18 februari och båda lagen kommer till matchen med storspelare. Spelare som Jadon Sancho och Kylian Mbappe. Under samma kväll spelas en till stormatch mellan Madrid och Liverpool, laget som senast vann Champions League kommer med ett starkt lag med drömtrion Salah, Firmino och Mane mot mittlåset i Madrid Godin, Jimenez och Oblak. 

Dagen efter spelar Atalanta – Valencia en lite lättare match som ej är en stormatch. Laget Atalanta från Italien och det spanska laget Valencia är lagen som spelar. Det ser ut att bli en jämn match då det är svårt att säga vem som drar det längsta strået. Den andra matchen som spelas är mellan Tottenham Hotspur – RB Leipzig. Detta är också en relativt jämn match. Men det engelska laget Tottenham ser ut att vara starka med deras nya tränare Mourinho. Men det tyska laget Leipzig har ett bra lag med världsklass spelare på topp, svensken Emil Forsberg hoppas kunna assistera den tyska målkungen Timo Werner. 

Avslutningsvis kommer dessa matcher vara väldigt sevärda förhoppningsvis med fyra olika matcher. Jag som fotbollsintresserad person ser verkligen fram emot det här matcherna kommer att kicka igång 21:00 den 18 och 19 februari på Viasat kanalerna.

Av: Amadou

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *