Boxning på Södermalm

För femte året i rad arrangerar Hammarby boxning en gala i Eriksdalshallen på Södermalm.
Denna gala består denna gång av fajter mellan ett förstärkt Hammarby och Zespół Warszawa från Polen. Förra året mötte man Helsinki All Stars boxing inför 600 åskådare, detta år hoppas klubben på en fyrsiffrigt publiksiffra.
-Boxningen ska vara på högsta nivå och hela arrangemanget är en bra show med närhet till bra boxning säger projektledaren Joel Grandell i en intervju hos supportrarnas matchprogram.

För att få till riktigt bra matcher har Bajen sina bästa boxare på plats där finns världsmästare till svenska mästare som matchas upp med Warszawas bästa boxare för att få fram sju matcher under kvällen som ska ge jämna och högkvalitativa fajter.

Som gala är Bajen Rough House en unik gala eftersom boxnings Sverige inte längre har särskilt många tävlingar av den här sorten och publikintresset är generellt svagt. Men med hjälp av supportrar från Hammarby håller Hammarby boxning på att skapa en tradition som gagnar hela sporten. Och för oss Hammarbyare är galan också ett tillfälle att träffas, samt att många av Hammarby idrottsföreningar och supporterorganisationer är inbjudna att delta med bord för försäljning och för att skapa nya kontakter.

Eriksdalshallens dörrar öppnar 17.00 den 25 maj och 19.00 utkämpas första matchen. Biljetter kan köpas på Ticketmaster och 69:ans tobak på Götgatan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *