Biofilmer att se under lovet

21 december börjar vårt jullov. Festande, åka bort och mycket sovande har nog många planerat in under det två och en halv vecka långa lovet. Men för dem dagarna där du inte har något satt i sten så är bio alltid ett bra alternativ, speciellt i den här kylan. Men vilka filmer finns det att se under lovet då?

Superhjältar är väldigt populärt nuförtiden, och trots att det inte är Marvel, så ser nog många fram emot Aquaman. Jason Momoa spelar rollen och står för denna gång i ljuset och måste rädda världen. Filmen ser inte lika lovande ut som Avengers: Infinity War eller Batman: The Dark Knight gjorde innan de släpptes, men den tillfredsställer nog en för stunden. Aquaman släpps redan den 14/12.

Den film som jag personligen tycker ser bäst ut  av de som dras upp är Green Book. Viggo Mortensen spelar en vakt som blir chaufför till en pianist som behöver skydd när han är på tour, spelad av Mahersala Ali. Under filmens gång framkommer det en hel del roliga tillfällen, men filmen är inte en klassisk komedi rakt igenom då den har sina djupa stunder. Green Book släpps på biografer den 21/12.

Den sista filmen som behöver nämnas är Bumblebee. Transformers serien har inte något bra rykte. Själv har jag inte sett någon av de senaste filmerna. Men med en ny regissör och nytt fokus, på bilen Bumblebee som är på flykt och Charlie, som äger bilen, så kan den överkomma förväntningar. För dig som är intresserad så finns Bumblebee att se 25/12.

 

Om du vill ta reda på mer om varje film så finns Filmstaden.se eller IMDB.com.

 

Skribent: Marcus Mikkonen

Foto:  Tomatolla, DC Comics, Paramount Pictures, Dreamwork Pictures.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *