Största UFC matchen någonsin

Den sjätte oktober sker det, den populära Conor McGregor går upp mot sin rival Khabib Nurmagomedov i T-Mobile Arena i Las Vegas vid midnatt för oss i Sverige. Låter troligtvis för sent för många, men du kommer vilja stanna uppe för den här matchen!

Något som bygger upp spänningen för den här matchen är p.g.a. det som skedde i april, där McGregor gick i attack mot en buss. Han har därför inte satt en fot i ringen sen incidenten. Han har inte heller slagits i en MMA match på två år, däremot så stod han i en boxningsmatch mot Mayweather för ett år sedan. På sociala medier kan man se hur irländaren tränar och tar i hårt för att kunna komma ut som vinnare i matchen lördagen i oktober för mästerskapet i lightweight.

På andra sidan av McGregor har man Khabib. Han må inte vara lika populär som McGregor,men man kan inte se ner på hans resultat, då han fortfarande står som oslagen i sina matcher med 26 raka vinster. Men är det någon som kan ge honom motstånd är det McGregor som kanske inte har samma dominans i match historiken(21-3), men som har chockerat och krossat tidigare rivaler.

Det här kommer bli den största fighten i år och kanske även någonsin och det är inget man vill missa. Khabib Nurmagomedov står som favorit inför matchen och om Conor McGregor inte kommer in med tillräckligt med träning kan det bli en enkel vinst för ryssen.

Om du vill se matchen så kommer den finnas som pay-per-view för 499 kr på Viaplay. Om du vill få reda på lite mer om matchen och höra från både McGregor och Khabib så kommer deras presskonferensen hållas 20 september ca 22.00.

 

 

 

Skribent: Marcus Mikkonen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *