Nu drar vi på Summerburst

Allmän information

Många förknippar sommar och värme med härlig musik, hänga med vänner och bara chilla. Det är därför Stockholm och Göteborg arrangerar Summerburst. Det är en festival/konsert där välkända artister kommer och spelar sina hits. Kända artister såsom Tiesto, Vigiland och Calvin Harris är välkända namn inom musikvärlden och alla de kommer att vara där.

Göteborg-Datum och plats

I Göteborg så kommer Summerburst hålla till på Ullevi, den 7-8 Juni. Åldersgränsen är 18 år för en vanlig Summerburst experience biljett. För premium maximum experience är det måste du vara minst 20 år. På bilden nedan ser du de olika priserna och vad som kommer att ingå i det olika festivalpassen. Ifall du nu planerar att åka så är ett tips att köpa biljett så fort som möjligt så att dom inte ska ta slut. Priserna ökar också om du köper senare. Ifall du besöker summerburst från någon annan stad finns det också boenden som du kan boka. Det kan du läsa mer om på deras hemsida.

Vill ni veta mer så kan ni alltid besöka deras hemsida:

https://summerburst.se/goteborg/

Summerburst Stockholm

Summerburst i Stockholm är på Stockholms Stadion, mellan den 30-31 augusti. Så ifall du inte kan i början av sommaren finns det en ny chans i slutet. Upplägget är i princip densamma som i Göteborg. Ett tips är att ta med varmare kläder eftersom att detta är sent på sommaren och man kan inte riktigt veta vad det ska bli för väder. Här nedan kan du se biljettpriserna. Kom ihåg att du måste vara minst 18 år eller äldre för att köpa vissa av biljetterna.

Författare: Otto Henningsson

Foto: Peter Gaimer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *