Festivalen du inte får missa

Sommaren är här och Sverige gör sig redo för årets största festivalhelger. Älskar du dans och musik och att träffa nya människor? Då får du inte missa att besöka Summerburst.

För sjunde respektive åttonde året i rad arrangeras Summerburst i Stockholm och Göteborg. En musikfestival inriktad på house. Den äger rum 1-2 juni på Ullevi i Göteborg och 15-16 juni på Stockholms stadion i Stockholm. Denna festival är ett bra val för dig som älskar musik, dans och att träffa nya människor. På plats kan du skapa en oförglömlig kväll och minnen för livet.

Kända artister spelar

Flera stora artister kommer att spela på musikfestivalens stora scen. Det kommer vara artister som Alan Walker, Axwell & Ingrosso, Galantis och Martin Garrix, skriver Summerburst på sin hemsida.

Nytt för i år är att en ny scen kommer att finnas i festivalområdet. Den heter Love Affair och kommer att spela techno.

Vad kostar biljetterna?

Priserna gäller för både Göteborg och Stockholm. En standardbiljett kostar 1295 kronor och ger tillträde till festivalens båda dagar. Med denna biljett får du tillgång till flera områden för mat och dryck. En dagsbiljett kostar 895 kronor. Premiumbiljetten ger bland annat tillträde till en separat entré till festivalen och separata mat- och dryckesserveringar samt toaletter. Biljettpriset är 1995 kronor och ger tillträde båda dagarna. En dag kostar 1295 kronor.  

För information om säkerhet och annat som är bra att veta inför ditt besök, se festivalens hemsida summerburst.se.

 

Sara Norlander

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *