Sweet deceits – ett nytt koncept för god, nyttig brownie

Sweet deceits är ett nytänkande företag som tar bakverks expertisen från två olika världar och binder ihop dem för att skapa den ultimata brownien. Med ett recept som skiljer sig från konkurrenternas tar vi den söta naturen med den salta motparten i brownien, men utan de mättade fetterna och det raffinerade sockret.

Istället för vanliga oljor har vi använt kokosolja vilket är en olja med många egenskaper.  Den smakar inte bara gott utan är också bra för dig då den har mindre mättade fetter än vanliga oljor.

Sweet deceits behåller den sanna chokladsmaken, inte den förfalskade kemikaliesmaken hos andra produkter. Vi har en upplaga av fyra unika smaker, så med stor sannolikhet hittar du din nya favoritsmak.

Sweet Deceits har en djup betydelse för oss och våra produkter representerar vårt namn. Det är det söta bakverket som gör dig gott.  

Sweet Deceits erbjuder en rad hälsosamma desertpaket för personer som älskar att skämma bort sig. Våra home-kits innehåller Brownies, Caramel Slice, Flapjacks och jordnötssmörkakor. Med endast naturliga ingredienser är våra desserter glutenfria, mjölkfria, raffinerade sockerfria och alla utom en är vegan och paleo.

Sweet deceits är framtiden inom prestationshöjande bakverk.


Text av: Carl Hector, Simon Ström, Benjamin Karlsson

Foto: Carl Hector, Simon Ström, Benjamin Karlsson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *