GODASTE GLASSARNA I VÅR OCH SOMMAR

Sommaren närmar sig snabbare än du tror och endast några få veckor kvar tills vi går på sommarlov. Vi väntar oss en varm och solig sommar och vad passar inte bättre än en glass i handen. Under våren och till sommaren kan du köpa de godaste glassarna som svalkar men även mättar dig. Glassarna kan du hitta i din närmaste mataffär!

Solero Strawberry Smoothie

En otroligt passande glass för en varm sommardag som svalkar och kyler ner kroppen. Solero Strawberry Smoothie innehåller 35% jordgubbsbitar som man kan se, känna och smaka på. En riktig fruktglass!

Trocadero Zero

En uppfriskande nyhet för sommaren. Trocadero Zero är en helt sockerfri isglass med smak av trocadero. Glassen är en riktig sommarhit och passar perfekt i den gassande solen.

Magnum Strawberry White

Glassen är en perfekt kombination av sött och syrligt. Magnum Strawberry White innehåller en krämig jordgubbsglass med tunna strimmor av jordgubbssås som är täckt med ett lager vit choklad.

Magnum Brownie

En nyhet från Magnum inför våren och sommaren. Glassen har en botten av chokladbrownie, vaniljglass med en twist av kolasås som täcks av ett lager klassisk magnumchoklad. Det perfekta snackset för sommaren!

Twister

Glassen har varit en stor favorit i många år av alla! Njut av glassen som tar dig till en smakupplevelse med många olika fruktsmaker såsom ananas, citron och jordgubb. Twister är den perfekta sommarglassen som svalkar dig!

Text och foto: Lovisa Hellman Grybäck


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *